Könyv, tv-sorozat

A ‘Trónok harca’ sztárja, Menzies dupla szerepet kap az ‘Outlander’-ben

0 12

A Trónok harca és a Róma sztárja, Tobias Menzies fogja játszani Frank Randall-t és Jonathan “Black Jack” Randall-t a Ron Moore által felügyelt, Diana gabaldon bestseller sorozatának, az Outlander adaptációjában.

1945-öt írunk. Claire Randall, a volt hadiápolónő éppen a második nászútját tölti a férjével a háború után, amikor keresztülsétál a brit szigetek rengeteg ősi kőkörének egyikén. Hirtelen „sassenach” lesz belőle, vagyis idegen a háborútól és portyázó klánoktól sújtott Skót Felföldön…Urunk 1743. évében.

Miután az általa ismeretlen erők visszasodorták az időben, Claire olyan intrikák és veszélyek közé pottyan, amelyekre az élete is rámehet…továbbá a szívét is összetörhetik. Mert találkozik Jamie Fraserrel, egy lovagias, ifjú harcossal, és innentől úgy érzi, kettészakítja a hűség és a szenvedély, amely a két teljesen különböző férfihoz köti két egymással összeegyeztethetetlen életben.

Frank Claire XX. századi férje, egy profi történész különös érdeklődéssel a XVIII. század és a saját családfájuk iránt. Frank és Claire, miután a háború elszakította őket egymástól, 1945-ben újra egymásra találnak és épp újjáélesztenék a kapcsolatukat, amikor Claire eltűnik. Jonathan pedig Frank sötét és erőszakos XVIII. századbeli őse és a zendülés idején Skóciába vezényelt Angol sereg kapitánya.

A gyártó stúdiók közt van a Sony Pictures TV, Tall Ship Productions, Story Mining, Supply Company és a Left Bank Productions.

A sorozat forgatását még idén ősszel tervezik, méghozzá Skóciában és várhatóan jövőre debütál a Starz-on.

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK