Játék

The Elder Scrolls Online – The Siege Cinematic Trailer

0 2

És megjött az első MMORPG a sorozat hosszú egyjátékos történetében. Kezdhetném azzal hogy felvázolom mi is az Elder Scrolls, de aki nem ismeri bújjon el egy kő alá, most!

Szóval tegnap hivatalosan is a boltokba került az Elder Scrolls Online, amihez egy új cinematic trailert is kaptunk – ami vagy a régi előzménye, vagy fordítva, vagy csak egyszerűen semmi értelme, de szép.

Tamriel a megsemmisülés határán áll. Molag Bal elfoglalta Imperical City-t, míg a szövetségesek egymással harcolva próbálják megszerezni a Rubin Trónt az Oblivion karmai közül. A legújabb cinematic trailer Cyrodiil feldúlt csataterére repít el minket. Bővebben…

Volt szerencsém kipróbálni béta hétvégék alatt és ugyan azt kell mondjam, vissza adja a világ hangulatát, de valahogy mégsem az igazi.

Kezdeném a legfeltűnőbb jelenséggel; a harccal. Aki játszott a Skyrim-el, az tudja, hogy milyen hatása van a támadásoknak. Mindenre van egy megfelelő fizikai reakció. Ez sajnos az MMO-ban nincs, mintha nem is egy ellenséget püfölnénk, hanem csak legyeket próbálnánk lecsapkodni, ahhoz hasonlít talán a legjobban. Bár dicséretes az FPS nézet bevezetése. Ez is növeli az igazi Elder Scrolls érzést.

Maga a világ szép, lenne benne mit csinálni, de valahogy számomra mégis unalmas volt. Egy kis idő után fel is adtam a rohangálást. Lehet, hogy a probléma nem a készülékben, hanem bennem van, más játékokhoz vagyok szokva (Guild Wars 2, Diablo III), de nekem ez sehogy sem szórakoztató.

Aki mégis kedvet érez hozzá az a játék megvétele és havidíj kifizetése után a maradék pénzét elköltheti a játékbeli boltban.

Jó szórakozást! 😉

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK