Könyv

Karen Marie Moning: “Kész a BURNED!” Jövőre két Moning könyv is jöhet

0 13
Végre elkészült a Dani O’Malley sorozat második / a Tündérkrónikák hetedik része!
A csodás hírt maga Moning jelentette be nem rég a hivatalos Facebook oldalán, fájdítva a szívünket egy képpel is a kéziratkupacról.
A regény már lassan a négyes metróra kezdett hajazni: mindig csak beszéltek róla, de soha nem tudtunk mikor jelenik meg valójában. Reméljük többé már nem fog semmilyen okból csúszni, és a harmadik részre sem kell túl sokat várnunk. 
Moning nemcsak, hogy végzett az ICED folytatásával, a BURNED-del, de már el is kezdte írni a FLAYED-et, Dani trilógiájának harmadik részét, ami azt jelenti, hogy ha minden jól megy jövőre két könyvet is kapunk tőle. A BURNED 2 évvel és 2 hónappal az ICED megjelenése után, 2015 Január 20-án jön ki. Egyik szemünk sír, a másik nevet, hiszen 2015 még mindig kurva messze van, már elnézést…

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK