képregény

Itthon is jön az Assassin’s Creed: Fekete lobogó manga

0 8

Valaki Assassin’s Creed mangát emlegetett? 

Bizony, méghozzá a Fumax kiadó madara csiripelte el a facebook oldalukon a jó hírt.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Post by Fumax.

Assassin’s Creed: Fekete lobogó manga (2 kötetes sorozat)írta: Takashi Yano, rajzolta: Kenji Oiwa (Goth, Welcome to the N.H.K.)
A Black Flag manga a Shueisha kiadó Jump X havi magazinjában fut 2013 óta, az első gyűjteményes kötet elvileg nemrég jelent meg belőle Japánban. 

A történet nem a játék illetve a regény feldolgozása, bár vannak benne átfedések, viszont a mangában lesznek új szereplők, és hangsúlyos szerepet kap a jelenben játszódó szál (az teljesen új vonal lesz, a játéktól független). 
Így elvileg azok is élvezhetik a mangát, akik sem az Assassin’s Creed játékokat nem ismerik, sem a Fekete lobogó regényt.
Az Assassin’s Creed regénysorozat óriási siker itthon is, és a Fekete lobogó még azon belül is kiemelkedő sikerű, a Moly.hu oldalon jelenleg 91%-on áll az olvasók értékelései alapján, tehát nagy tetszést aratott. Reméljük a manga révén egy új olvasói réteg is megismeri ezt a remek sorozatot.
Tervezett megjelenés: 1. kötet őszi Mondocon (október), 2. kötet tavaszi Mondocon.
Ezek a megjelenési dátumok azért még tényleg csak tervek, mivel ez csak akkor jöhet össze, ha időben megkapjuk hozzá a szükséges képanyagot.
FONTOS: ez a bejelentés nem azt jelenti, hogy a Fumax kiadó újra beleveti magát a manga vagy képregény kiadásba, tehát ilyen irányú kérdéseket nem várunk senkitől.– Fumax
Aki ráguglizik az nagyjából láthatja, hogy milyen és eldöntheti, hogy kell-e neki avagy sem, mi mindenképp ajánljuk a fanatikus rajongóknak. 

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK