Film

CASTING: Underworld 5 – Selene megy, Négyes marad

0 7

Az Underworld vámpír-akció franchise rajongóit sokként érintheti (vagy nem) a legújabb hír, miszerint jön az ötödik rész, de Kate Beckinsale (Selene) nem tér vissza. Helyette a tini kedvenc Theo James (A beavatott: Négyes) veszi át a főszerepet.

Theo karakterével, a David nevű jóképű vámpírral már az előző részben, a 2013-as Underworld: Awakening-ben találkozhattunk. Tudjátok, ő volt az aki segített Selene-nek, aztán egy lycan megölte, aztán Selene nem kicsit undorító módón újraélesztette. 
A készítők elmondták, hogy az új rész nem reboot lesz, sokkal inkább egy kiegészítője a már létező univerzumnak. Amolyan spin-off. Különböző források szerint azért esett James-re a választás, mert jól végezte a munkáját az előző részben (a bugyinedvesítő tekintetével, férfias hangjával és még a halála is tök szexi volt!).
Engedelmetekkel…
(Honest Trailers)
Viszont rajta kívül még két női karaktert is kapunk, akiknek a castingje ezekben a napokban történik. A forgatás kezdetét tavaszra tervezik. Cory Goodman írja a forgatókönyvet, Tom Rosenberg és Gary Lucchesiare a producerek.
Tekintve, hogy az Underworld: Awakening volt talán a leggyengébb láncszem a sorozatban, és ezt úgy, hogy Beckinsale istennő nagyot dobott rajta, fogalmunk sincs, mit várhatunk az ötödik résztől. Azt sem igazán tudjuk, hogy milyen irányba akarnak ezzel menni a készítők, hiszen Mr. James eddig inkább csak a tinilányok szívére volt nagy hatással. Reméljük nem fekete ruhában kell majd megjelenni a moziban… 

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK