tv-sorozat

The Originals – The Awakening: Elindult Kol websorozata

0 19

Nathaniel Buzolic Kol Mikaelson szerepében visszatér az Originals websorozatában. A sorozatot a CW négy rövid (2 perces) részre tervezte, a Target pedig szponzorálja. A középpontban a legfiatalabb Ősi vámpír (Originals), Kol Mikaelson áll. A csatorna pedig hallgatott a rajongókra, és egyelőre – bár még csak a négy röpke webepizód erejéig – a közönség kedvenc Nathaniel Buzolic alakítja ismét Kolt. Az első két rész megtekinthető a cikk végén. 
A Teen Wolf Daniel Sharmanje (Isaac) játssza jelenleg Kolt a tv sorozatban, és nem is találhattak volna jobb színészt Nathaniel helyettesítésére. Már Isaacként is sokszor megérdemelte volna a scene stealer díjat, hát még Kolként. 

Szóval miről is szól ez a websorozat?

1914-be tekint vissza, ahol Kol épp azon mesterkedik, hogy szövetséget kössön a fancia negyed boszorkányival. Az Awakening, magyarul Ébredés, néhány égető kérdésünkre is választ ad majd Kol múltjával kapcsolatban, például hogyan és miért veszett össze a testvéreivel, miért szúrták le és tették egy ládába, illetve, hogy milyen különleges kapcsolatban áll New Orleans boszorkányaival. A websorozat kötődni fog a tv sorozathoz, kiegészítve azt.

Main Cast

Nathaniel BuzolicKol Mikaelson
Keri Lynn Pratt ~ Mary-Alice Claire
Aleeah Rogers ~ Astrid

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK