Egyéb

2014 Animekarácsony – A tél legnagyobb bulija

0 6

Közeleg az év legjobb bulija! Ha nincs programod, szeretnél egy jót szórakozni a karácsonyi rohanás előtt, itt a remek alkalom. Idén is Animekarácsony! Megújult programokkal, és kétszer akkora helyen, mint korábban! Gyere el, ne hagyd ki a tél legnagyobb animés buliját!

A MondoCon csapata szeretettel vár mindenkit 2014. december 14-én, vasárnap délelőtt tíz órától este hét óráig tartandó szórakoztató rendezvényükre, az Animekarácsonyra.

Helyszín: Millenáris Park, Budapest, Kis Rókus utca 16-20.

A rendezvény a japán rajzfilmek és képregények szerelmeseinek, a videojáték-rajongóknak, valamint a sci-fi/fantasy műfajok kedvelőinek nyújt egész napos változatos programokat. 2008 óta töretlen népszerűséggel kerülnek megrendezésre az Animekarácsonyok, idén jelentősen bővül a rendezvény mérete és programkínálata is.

Ízelítő a programokból:

– Látványos cosplay (jelmez) verseny
– A legújabb videojátékok bemutatója
– Just Dance 2015 verseny és szabad tánc
– Naruto-bajnokság és szabad játék
Novella- és haikuíró pályázatok
– DDR-, rajz- és karaoke énekverseny
– CONbeugró (szituációs improvizálós játék, talpig jelmezben)
– Kerekasztal-beszélgetések és workshopok (kultúra, anime, sci-fi, fantasy témában)

A felsoroltakon kívül számos egyéb izgalmas program, bemutató, vetélkedő, kvízjáték, szabad konzolozás, gó és DDR is várja a látogatókat. A rendezvényen számos kiadó, képregénybolt, geek üzlet kínálatából válogathatnak az érdeklődők, de tehetséges hazai alkotók kézműves termékei is megvásárolhatók lesznek. A legkülönfélébb hazai klubok is képviseltetik magukat (Star Wars, Star Trek, Gyűrűk Ura, Stargate, stb.), valamint lesz egy igazi mangakávézó is!

További részletek: www.mondocon.hu

Jegyvásárlás!


About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK