Egyéb

Rekord látogatószám az Animekarácsonyon!

0 11

Decemberben ismét megtartották az év utolsó animés, sci-fi, gamer buliját, az Animekarácsonyt. A rendezvény sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint a teltház, összesen közel 6500 látogatóval. Az Animekarácsony kinőtte a korábbi évekre jellemző, vásár jellegét, a MondoCon-okról ismert programok teljes arzenálját felvonultatták, a minőségi szórakozás érdekében.

A rendezvény egyik csúcspontja, az immáron hagyományosnak mondható, Kocka Kerekasztal beszélgetés volt, amelynek ezúttal a Hollywood Hírügynökség fenegyereke, Szirmai Gergely volt a sztárvendége.


Ezúttal sem maradhatott el a látványos cosplay (jelmez) verseny, a kilátogatók közül több, mint ezren viseltek valamilyen különleges ruhát, vagy kiegészítőt. A legjobbak a zsűri előtt, a nagyszínpadon, is megmutatták a fantasztikus ruhakölteményeiket.

Idén az Animekarácsony is csatlakozott a Cipősdoboz akcióhoz, a rendezvényen lehetőség volt ajándékcsomagokat leadni, amiket utána a Baptista Szeretetszolgálat juttatott el a megfelelő helyre.

Aki lemaradt volna, ne csüggedjen, idén áprilisban jön a két napos Tavaszi MondoCon!

További részletek: www.mondocon.hu

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK