Film, képregény

Premier dátumot kapott: ‘Gambit’ ‘Assassin’s Creed’ és a következő ‘Majmok bolygója’

0 6

A 20th Century Fox is végre beindult és lefoglalt magának jó pár dátumot a következő három évre, például Channing Tatum Gambitjének, a következő Majmok bolygójának és a Fantasztikus Négyes folytatásának is. Igen, tudjuk, hogy mindenkit az Assassin’s Creed érdekel, de kezdjük az elején.

A Gambit 2016 október 7-i premiert kapott, ezzel ő lesz a harmadik X-men film az évben az X-Men: Apocalypse (2016.05.27.) és Ryan Reynolds Deadpoolja (2016. Február) után. A dátumot a címszereplő X-man-t játszó Tatum súgta meg nekünk a twitteren. Bár személyszerint még mindig dühös vagyok, amiért nem hagyták kedvencemet, Taylort kibontakozni, azért kicsit megnyugtat, hogy Tatum – elmondása szerint – abszolút komolyan veszi, és mindent belead, hogy tökéletes Gambit legyen. Hajrá!
Még ki sem jött az első rész, de már van időpontunk a Fantasztikus Négyes rebootjának folytatásához. Az első rész idén nyáron mutatkozik be, a folytatása pedig 2017. június 2-ra került. Kövezzetek meg érte, de nekem tetszett a régi, bár azt hozzá kell tennem, hogy mégcsak nem is halottam a marvel csapatról a film előtt, úgyhogy nagy csalódás nem ért. Én szerettem a régi szereplőgárdát, az újat viszont nem tudom hová tenni, kezdve Miles Teller-rel, mint Mr. Fantastic. Elképesztően ostoba választás. Jamie Bell-t szeretjük, de mint a Lény? Meh. Ezután minden reményemet Dr. Doomba fektettem. Aztán jött a hír, hogy négy fiatal színész verseng a szerepért, név szerint Sam Riley, Eddie Redmayne, Toby Kebbell és Domhnall Gleeson, ééééés minden reményem elveszett. Végül Toby Kebbell kapta meg a szerepet, mondhatni a legkisebbik rossz. Érdekes módon Michael B. Jordan emberi fáklyája kevésbé zavar, mint a fentebb említett szentháromság. No mindegy, tartja a mondás, hogy borító alapján könyvet ne ítéljünk, ezért látszatra borzalmas casting ide vagy oda, adunk neki egy esélyt, bár azért valószínűleg nem mi leszünk az elsők a moziban. 
A következő Majmok bolygóját majdnem egy teljes évvel eltolták a 2016-os posztjáról, így 2017. július 14-én mutatkozik majd be. Ehhez sokat nem tudok hozzászólni, még az első kettőt sem láttam, mert az eredeti filmekkel sem volt túl fényes a kapcsolatom, bár igyekszem leküzdeni a fóbiámat, és engedni a Hip Hop Boyz befolyásának és adni egy új esélyt a sztorinak. 
És a lényeg, amire mindenki várt, beleértve mi is: Michael Fassbender Assassin’s Creed-je. Nem sok mindent hallottunk róla ahogy teltek az évek, és most is alig tudunk valamit. Akár ‘A Jojó‘ is lehetne az alcíme, annyit tologatták már a megjelenését. Az első hír 2011-ben kapott szárnyra, amikor először bejelentették, hogy készül, de a lényeg, például Michael Fassbender csatlakozása, 2012-ben történt. Azóta nem sok érdekességet hallottunk felőle. Annak idején 2013-ra tervezték a megjelenést, amikor sírtunk az örömtől, aztán kitalálták, hogy újra kell írni a forgatókönyvet, ezért a film 2015 nyarára tolódott. Ekkor már nem az öröm könnyei folytak az arcunkon. Aztán a Fox a maradék türelmünket is lenyomta a torkunkon, és jött a hír, hogy a helyét a Fantasztikus Négyes veszi át (aminek eredeti helyére a Paper Towns került) és az AC valószínűleg 2016-ra tolódik. Ezután már kezdtünk komolyan kételkedni abban, hogy egyáltalán lesz belőle valami, de tegnap a Fox hozta a fél-örömhírt, hogy biza az AC lesz a jövő évi karácsonyi ajándékuk, egy 2016. december 21-i premierrel. Hát, hisszük ha látjuk, de már megtanultuk, hogy az AC esetében semmi sem igaz, és minden megengedett.
Ezeken kívül a Fox listája tartalmazta még Hugh Jackman musicaljét is, a The Greatest Showman on Earth-öt, a Mike & Dave Need Wedding Dates-et, és The Mountain Between Us-t is. Showman  jövő karácsonykor debütál, 2016 december 25-én; a Dates a Majmok bolygója eredeti helyére került, azaz 2016. július 29-re; Mountain, Charlie Hunnam-mel karöltve, 2017. február 10-én érkezik a mozikba.

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK