Film, Játék

Így néz ki Michael Fassbender orgyilkosa az Assassin’s Creed filmben

0 8

Befutott az első kép a készülő Assassin’s Creed film főszereplőjéről, Michael Fassbenderről méghozzá teljes harci szerelésben.

Jövő héten végre el is kezdik a film forgatását aminek premierjét 2016. december 21-re tűzte ki a Ubisoft, a New Regency és a 20th Century Fox.

Röviden a véleményünk:

A filmről tudni kell, hogy Fassbender a modern időben Callum Lynchet, a múltban pedig ősét, Aguilart, a XV. századi spanyol asszaszint testesíti meg, akiket kizárólag a filmhez írtak. Ami azt jelenti, hogy a film nem egy már létező AC szereplő történetén alapszik, sokkal inkább új karaktereket ismerünk meg, de ugyanabban a világban.

Marion Cotillard (The Dark Knight Rises), Michael Kenneth Williams (12 Years a Slave), és Ariane Labed (Before Midnight) is szerepet kapott a filmben, ám egyelőre nem tudni, hogy kiket fognak alakítani. A forgatást hétfőn kezdik, Máltán, Londonban és Spanyolországban csíphetik el a stábot a szemfüles szerencsések.

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK