Könyv

Sarah J. Maas bővíti a sorozatait

0 115
Sarah J. Maas az elkövetkezendő években bővíti az Üvegtrón és az A Court of Thorns and Roses c. sorozatát is, jelentette be ma az Entertainment Weekly.
Az Üvegtrón sorozat még három, az ACoTaR pedig még hat könyvvel fog bővülni.2017-ben várható a hatodik és egyben befejező Üvegtrón regény, de nem szakítunk ezzel a világgal, hiszen ezt követi majd egy novella Chaollal a főszerepben, majd pedig egy The World of Throne of Glass, vagyis Az Üvegtrón világa című illusztrált összefoglaló könyv, melyben a szereplőkről, helyszínekről, mágiáról, istenekről, politikáról, lényekről találhatók majd információk, illetve egy szótárat és egy idővonalat is tartalmaz majd.

2017-ben jön még egy, az Üvegtrónhoz hasonló ACoTaR színező, illetve a sorozat harmadik része is. A maradék további négy könyvet pedig 2018-tól kezdik majd kiadni.  Ezt a sorozatot eredetileg trilógiának tervezték, de jelenleg nem tudni, hogy az új információk alapján akkor pontosan hány részes is lesz majd a sorozat.

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK