Throne of Glass tv-sorozat a Hulunál!
Könyv, tv-sorozat

Throne of Glass tv-sorozat a Hulunál!

0 355
Írtunk már róla korábban, hogy elkeltek az Üvegtrón (Throne of Glass) filmes jogai, és hogy valószínűleg sorozat lesz belőle. Nos, ezt most a Deadline megerősítette, és most már azt is tudjuk milyen platformon várható.

A tv-sorozat a Hulu original sorozata lesz, és a Queen of Shadows címet kapta, ami a negyedik könyv címe is. Nem kell megijedni, ez nem azt jelenti, hogy csak azt a könyvet adaptálják. Celaena teljes történetét láthatjuk majd a kis képernyőn.

A sorozatot a Mark Gordon Company készíti és ők szolgálnak majd stúdióként is. Kira Snyder (The 100, Pacific Rim 2) adaptálja majd és Anna Foerster (Underworld: Blood Wars, Outlander, Gyilkos elmék) rendezheti majd a potenciális pilotot.

A Hulu, aki nem ismerné, mondhatni a Netflix konkurenciája, ami inkább sorozatokra specializálódott. Sajnos legálisan nem elérhető az USA-n és Japánon kívül.

A Mark Gordon Company portfóliója igencsak színes és kecsegtető, íme néhány példa, amihez a név köthető: Grace klinika, Gyilkos elmék, Ray Donovan, Quantico, Designated Survivor, Conviction, Forráskód, Steve Jobs, A szövetség. Teljes listát itt találtok.

 

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK