TRAILER: Underworld: Blood Wars
Film

TRAILER: Underworld: Blood Wars

0
Befutott az első előzetes a 2017 elején érkező új Underworld filmhez, és bár teljesen össze vagyunk zavarodva, ami a sztorit illeti, mégis jobban néz ki, mint a 2012-es Awakening.

Az előzetes a ‘Legacy’ vagyis az Örökség címet kapta, és nem véletlenül. Az első felében nosztalgiázunk kisit, ha valaki nem emlékezne a korábbi filmekre. A képsorok ugyan sok úja nem mondanak, de Kate Beckinsale (Selene) narrációja azért szolgál némi utalással. Például, hogy az Awakeningben megismert Eve, Selene lánya miért nem szerepel ebben a filmben. Na meg, hogy egy új háború veszi kezdetét…ami első blikkre nem is olyan új. (?) Akik az új film jeleneteit akarják csak megnézni azok pörgessenek 0:54-hez.

Selene most is megkísérli a lehetetlent: minden erejével azért harcol, hogy véget vessen a Vámpírok és a Lycanek háborújának. Segítségére lesz ebben David (Theo James) és apja, Thomas (Charles Dance). Az ellen drukker pedig a Lycanek vezetője, Marius (Tobias Menzies). Az előzetesben csak néhány másodpercig látni azt a Bradley James-t, aki minden információk szerint a fő gonosza lesz a filmnek Lara Pulver mellett. Scott Speedman (Michael) ismét visszautasította a visszatérést, ám az imdb szerint egy bizonyos Trent Garrett helyettesíti Speedmant, mint Hibrid Michaelt. Hogy mennyire lesz fontos szerepe, kap-e bármiféle lezárást a karakter, illetve, hogy egyáltalán igaz-e, egyelőre nem tudni.

A Blood Wars első ránézésre inkább visszanyúl a gyökerekhez, és kevésbé lesz agyon modernizálva high-tech cuccokkal, mint az Awakening. Sőt, úgy tűnik még egy jó nagy kanállal merítenek a Fantasy hozzávalókból.

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK