Készül az új Witchblade élőszereplős sorozat
képregény, tv-sorozat

Készül az új Witchblade élőszereplős sorozat

0 94

Újabb képregényből készül sorozat, ez pedig az először 1995-ben felbukkanó Witchblade, ami Marc Silvestri, David Wohl és Brian Haberlin munkája.


A Witchblade egy NYC gyilkossági nyomozó, Sara Pezzini történetét követi, akinek a tulajdonába kerül a Witchblade (Boszorkánykard), egy természetfeletti, öntudattal rendelkező ősi fegyver, egy kesztyű, mely egyike a 13 misztikus műtárgynak (Boszorkánykard, Angelus, Sötétség, PArázs kő,  Gleccser Kő, Gyönyör, Vér penge, Végzet lándzsája, Árnyak kereke). A Witchblade általában női gazdát választ (rendkívüli esetekben férfit), akit különféle természetfeletti erőkkel ruház fel a gonosz elleni harc érdekében. 

Az új sorozatot a Sony és az NBC készíti, siker esetén pedig az NBC csatornán lesz látható. Nem ez az első kísérlet a képregény megfilmesítésére, hiszen egy pilot filmet követően 2001-2002 között a TNT csatornán két évadot élt meg az első Witchblade élőszereplős tv sorozat. 2006-ban pedig egy anime sorozat is futott ugyanezzel a névvel, ami 24 részből állt, és bár teljesen új karaktereket sorakoztat fel, ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a képregény és a manga (2006).  A sorozat pilotján a Vámpírnaplók feje, Caroline Dries és Carol Mendelsohn (CSI franchize) dolgoznak.

Azoknak, akiket érdekel a sztori, nyugodt szívvel ajánljuk a képregényeket, illetve a 2001-es sorozatot, és reméljük, hogy fényesebb jövő várj a Witchblade-et az NBC-nél, mint a legutóbbi képregény adaptációs próbálkozásukat, az egyetlen évadot élt Constantine-t (amiért amúgy mi még mindig roppant dühösek vagyunk…).

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK