Summer Days Book Tag
Book tag, Könyv

Summer Days Book Tag

0 25

Köszönhetően az én kedves Guardian Friendemnek, avagy Lupinak, aki volt olyan merész és kihívott, én is jól kitöltöttem ezt a nyári Book Taget így a nyár végére.


1 – Nyáron mindenkinek kicsivel több szabad ideje van, ezért az új könyvek mellett előkerülnek már a régen olvasott regények is, egy kis nosztalgia erejéig. Te melyik könyvet olvastad a legtöbbször?

Körülbelül egálban lehet a Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz (Cat és Bones 1.) és a Nalini Singh: Angyalvér (Angyali vadász 1.). Mindegy hányszor olvasom újra őket, sosem unom meg. Bárhol, bármikor kategória.


2 – Ha nyár, akkor kötelező olvasmány, vagy tipikus nyári olvasmányok? Ha már nem jársz iskolába, akkor értelmezd úgy a választ, amikor még iskolába jártál!

Nem volt az a pénz, hogy én bármit olvassak abban az időben, főleg kötelezőt… 😀


3 – Egy szerinted tipikusan nyári olvasmány:
Nem hiszem, hogy bármikor olvastam volna ilyet, mert ugyanazt olvasom nyáron is, mint máskor :D, de ha muszáj, én biztos Kis Vikut vinném magammal nyaralni. Ha nem férne bele a bőröndömbe, a könyvét azért tuti belezsúfolnám. Bihari Viktória Tékasztorik és egyéb vikuságok. Mindegy hányszor olvasom el egy-egy sztoriját, mindig a padlón kötök ki, taknyom-nyálam-könnyem egybe folyik. Vannak hosszabb-rövidebb regék is, így gyakorlatilag mindig van idő egy kis Vikuságra.


4 – Ha nyár, akkor szerelem! Kedvenc könyves párosod?
Oh jeez, Kikkel is kezdjem?? Karen Marie Moning: Dani és Ryo (bár egyelőre nem canon, de ha egyszer végre az lesz, érzem, hogy letipor minden kedvenc párost). Ha canon, akkor nem tudok választani, annyi van!


5 – Olvasmányaid alapján, te hova utaznál el legszívesebben nyaralni?

Valós hely: a.) New Orleans (te tehetsz róla, Kenyon!), b.) Dublin (Rohadj meg, Moning)… akárhogyis, azt hiszem mindenképp jól berúgnék 😀
Fikcionális: A tüskék és rózsák udvara c. sorozatból VELARIS!! És nem csak azért, mert ott van Rhys és Cassian 😉


6 – Ez lehűt! Mondj egy borzongató könyvet, amit szerettél!
Scott Hawkins: Az Égett-hegyi könyvtár
Nem horror könyv, de elég beteg (és zseniális) gyenge idegzetűeknek nem ajánlott. Hawkins bármilyen hangulatot képes előteremteni akár egy szóval is, de WOW, a fickónak durva vallatási/motivációs módszerei lehetnek. Itt megkaptam az egész éves brutalitás adagomat. Az író nemhogy nem szépített, de jelenetről-jelentre fokozta.


7 – Ez felpezsdít! Mondj egy érzelmektől túlfűtött, forró szerelmi történetet, amit olvastál!
Kresley Cole: Vámpírbosszú / Lothaire (Halhatatlanok alkonyat után 12.)
Holy shit! Ez még nekem is érzelmileg túlfűtött volt 😀


8 – Idén nyáron melyik könyvet viszed magaddal a nyaralásodra?
Nem nagyon megyek nyaralni, de hamarosan megjelenik az új kedvenc sorozatom legújabb része, a Call of the Wilde (Immortal Vegas, #8) Jenn Starktól, úgyhogy esélyes, hogy ezt vinném.


Köszönöm szépen, Lupi a kihívást, egy élmény volt 😀

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK