Wesley Chu: Time Salvager könyvéből Michael Bay film lesz
Film, Könyv

Wesley Chu: Time Salvager könyvéből Michael Bay film lesz

0 18

Wesley Chu 2015-ben robbant be a külföldi sic-fi piacra a Time Salvager című időutazós disztópia könyvével, amire most le is csapott a Paramount filmstúdió. Zak Olkewicz írja majd a forgatókönyvet és egyelőre úgy áll a helyzet, hogy Michael Bay fogja majd rendezni.A TÖRTÉNET

Chu regénye egy  időutazó a.k.a. kronoember, James történetét meséli el, akinek a jövője annyira mentes a természetes energiaforrásoktól, hogy kénytelen a múltban bányászni értük. Az időutazásnak sok szabálya van, aminek megszegése vagy így vagy úgy, de az életükbe kerül. Ezek közül a legfontosabb: ne változtassák meg az idővonalat. Emiatt csak a katasztrófákat lehet biztonságosan kihasználni. Ám amikor a veteránnak számító James a visszavonulás előtti utolsó melóján minden tanítása és józan esze ellenére megmenti egy tudós életét, és áthozza a saját idejébe, a legfelső szabályok megsértésével mindkettejüket veszélybe sodorja és szökevénnyé válnak.

A Time Salvager egy trilógia első kötete és egy nagyon érdekes és ijesztően reális jövőképet fest, látványos karakterfejlődéssel és nonstop kalanddal. Reméljük Bay azért több történetet fog belevinni a filmbe, mint amihez hozzászokhattunk.

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK