Az Utolsó Jedik regényváltozat tartalmazza majd Han Solo temetését
Könyv

Az Utolsó Jedik regényváltozat tartalmazza majd Han Solo temetését

0 104
Az Utolsó Jedik regényváltozata, melyet Jason Fry ír március 6-án jelenik meg külföldön, és ahogy azt már megszokhattuk az ilyen adaptációktól, ebben is lesz bizony olyan jelenet, ami a filmbe nem került bele.

Az Utolsó Jedik film írója és rendezője, Rian Johnson is beszélt a könyvről, és Fry-al a The Star Wars Shown elárultak néhány információt a törölt jelenetekről, amik belekerültek a regénybe. Az egyik ilyen jelenet pedig Han Solo temetése.

Egyéb, a filmből kivágott jelenetek lesznek például Rose és Paige Tico közös jelenete, vagy amik jobban bemutatják Canto Bightot, és még néhány olyan jelenet, ami mélyebben bemutatja a történetet, a szerplőket és a világot.

A legfontosabb, hogy a Del Rey SW könyvei mind canon, tehát hivatalosan elfogadott, kivéve, ha valami olyasmi van bennük, ami a szöges ellentéte a képernyőn látottaknak. Szóval, ha a filmben valami egyféleképp történik, de a könyv máshogy írja le, akkor a filmet kell figyelembe venni.

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK