Jön a Napernyő Protektorátus befejező része
Könyv

Jön a Napernyő Protektorátus befejező része

0 82
A  Könyvmolyképző Kiadó a Moly.hu-n jelentette be ma a nagyszerű hírt: minden nehézségek ellenére befejezik a Napernyő Protektorátus sorozatot, vagyis érkezik az utolsó, ötödik kötet is magyarul.

Alexia újra a porondon!
Jön a sokak által várt befejező rész a Napernyő protektorátushoz!

A legviccesebb és legszarkasztikusabb,
egyben a legokosabb kosztümös fantasy ever!
Érzéki pillanatokkal és szenvedélyes légyottokkal!

Te már olvasod?

Szerezd be az összes részét itt


Így szólt a reklámszöveg, amivel teljesen egyet kell értsünk. Gail Carriger az életben is egy szarkasztikus humor herold, stílusán érezhető a zsenialitása, humora, őrült rajongása a 19. századi kor és annak jellegzetességei iránt (ami kizárt, hogy ne ragadjon át az olvasóra).

A kiadó azt is elárulta, hogy sajnos a spin-off sorozat megjelenésének kis hazánkban annyi az esélye, mint kövér kutyának a kínai konyhán, de mi azért mégis reménykedünk.

A sorozat első részéről egy blogturné keretében írtunk:

Szentséges melasztorta! 356 oldal tömény szórakozás – ez, hölgyeim és uraim, a Soulless. Szellemes, kalandos, színes és okosan összeturmixolt massza.

A fordítás iszonyatosan jó lett, rég élveztem ennyire magyarul olvasni, ami azért is jó pont, mert valószínűleg az angol olvasásnál csúfosan elvéreznék, úgyhogy nagyon örülök, hogy a kiadó minden nehézség ellenére sem hagyta lógva a sorozatot!

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK