Borító mánia, Könyv

Borítómánia: Sarah J. Maas – A Court of Frost and Starlight

0 90
Snapchaten leplezték le a borítót az A Court of Thorns and Roses (A Tüskék és Rózsák udvara) sorozat utolsó Rhysről és Feyre-ről szóló könyvéhez.

A bejelentést követően a sorozat angol kiadója ma késő délután egy részlet és néhány kiadói munkatárs reakció felvételei után végre megmutatta a teljes US/UK borítót az A Court of Frost and Starlighthoz.

Az ACOFAS becenévre hallgató könyv több hónappal az A Court of Wings and Ruin-ban (ACOTAR #3) történtek után játszódik, Feyre és Rhysand szemszögéből íródott és a befejező kötet és az érkező spin-off könyvek és novellák közti hídként szolgál majd. A Téli napforduló – ami egyben Feyre születésnapja is – jelentős szerepet kap majd, és láthatjuk egyes szereplők, hogyan dolgozzák fel az ACOWAR-ban történteket.

Nem egy újabb önvédelmi fegyverre kell számítani, ami a könyv hosszát illeti, hiszen alig több, mint 200 oldalas novelláról van szó. 2018. május 1-től kereshetjük majd a boltokban.

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK