Kiderült melyik stúdió kezében van A Tüskék és Rózsák udvara film
Film, Könyv

Kiderült melyik stúdió kezében van A Tüskék és Rózsák udvara film

0 282
Azt már egy jó ideje tudtuk, hogy  Sarah J. Maas A tüskék és Rózsák udvara sorozatának filmes jogai elkeltek, de egészen mostanáig semmi hírt nem kaptunk róla. Most viszont a Deadline közhírré tette, hogy a jogok a Constantin filmhez kerültek.

A Constantin Film a Tempo Productions segítségével dolgozik a projekten. Akinek nem lenne ismerős, a C.F. olyan projektekhez köthető, mint a Fantasztikus Négyes (2015), a Csontváros film és a Shadowhunters tv sorozat, Baader-Meinhof csoport, és a Resident Evil franchise (és a közelgő reboot).

A fenti lista nem túl kecsegtető, de még semmi nincs veszve, csak egy jó író, rendező és egy jó szereplőgárda kell hozzá. Úgy tűnik, hogy az író, a szakmában még eléggé új arc, Rachel Hirons (Kiss Me First) mondhatni szintén rossz ómen, hiszen egy rossz forgatókönyvvel a világ legjobb rendezője sem tudna mit kezdeni.

Robert Kulzer (Resident Evil, Pandorum, Shadowhunters), az egyik producer így nyilatkozott a projektről:

„A Tüskék és Rózsák udvara mindent tartalmaz, ami kell egy jó mozis élményhez. Keményen dolgoztunk egy olyan forgatókönyv adaptálásán, amely megragadja a könyvek varázsát és izgalmát, és nagyon várjuk. hogy megtaláljuk a megfelelő rendezőt ehhez a nagyszabású projekthez.”

Az 1 millió dolláros kérdés, hogy Sarah miért adta el nekik a jogokat. Erről ő maga nyilatkozott:

„Rendkívül izgatott vagyok, hogy a Constantinnal és a Tempo Productions-szal együtt dolgozhatok azon, hogy életre keltsük ezeket a könyveket. A csapat szenvedélyesen dolgozik azért, hogy elhozzák Feyre történetét a nagy képernyőre, és alig várom, hogy lássam, mi sül ki belőle.”

Nos, mi picit kevesebb izgatottsággal és annál több aggodalommal várjuk, mint Te Sarah, de azért fohászkodunk a könyvadaptációk istenéhez.

Sarah másik sorozata, az Üvegtrón azért ennél jobb kezekbe került, és jobb hír az is, hogy abból sorozat készül. Erről bővebben itt olvashattok.

About the author / 

Andie

Húszas éveiben járó mohó könyvmoly, film és sorozat függő, emellett pedig rettentő rossz, de annál lelkesebb hobbi gamer.

Szólj hozzá

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Archívum

Kategória

Kapcsolat

HOZZÁSZÓLÁSOK